REVIEW: Greenstory

Duurzame producten en alternatieven, alsmaar meer merken zetten erop in. Zo ook Greenstory. Naast hun uitwisbare notitieboekjes en schriften heb je nu ook een ‘Green Lifestyle’ categorie en kan je stijlvolle tasjes en accessoires in vegan leer scoren. Ik mocht enkele nieuwe producten uittesten. Mijn eerlijke mening wil ik graag met jullie delen.

 1. Herbruikbaar notitieboek/agenda

Een goed jaar geleden zocht ik een alternatief voor papieren agenda’s en notitieboekjes. Dat vond ik bij Greenstory. Je kan volledig zelf je boekje samenstellen. Ik koos voor een indeling met agenda en pagina’s om to-do’s en notities te noteren. De uitneembare pagina’s met ringetjes zorgen ervoor dat je jouw schrift volledig kan schikken zoals jij het wilt. Lekker functioneel en all-in-one, I like!

GreenBook

De speciale pennen met achteraan een uitwisbaar deel zijn handig in gebruik. Wanneer deze leeg zijn, hoef je hen niet weg te gooien. Er bestaan hervulstations die je pen weer voorzien van de nodige inkt. De pennen schrijven vlot en als je een foutje maakt, kan je het gewoon uitwissen. Er bestaat een speciale spray en uitwisdoek om geschreven nota’s te verwijderen. Af en toe heb ik last van vegen, maar ook die zijn snel verwijderd. Tip: doe een rekker rond je schriftje zodat er minder wrijving is en de letters mooi blijven.

2. Drinkfles

SustainaBottle

Een herbruikbare drinkfles was een van mijn eerste duurzame investeringen. Mijn roze vriend gaat al enkele jaren mee. Wat ik nog niet had, was een thermos die zowel koude als warme dranken op temperatuur houdt. Daar kwam verandering in met de SustainaBottle! Deze fles in roestvrij staal en handig formaat werkt enorm goed. Zo goed dat ik een keertje bijna mijn lippen verbrandde aan hete thee. Een verwittigd man/vrouw is er twee waard! 😉 Ideaal om zelf je (warme) dranken van thuis uit mee te nemen of voor een takeaway koffie. De praktische drinktuit maakt het drinken extra makkelijk.

3. Vegan oortjeshouder/tasje

vegan tas

Greenstory heeft sinds kort ook een aanbod tasjes en accessoires in diervriendelijk leer. De oortjeshouder is mijn redder in nood! Zo handig om knopen en dus een hoop geknoei te voorkomen. Ik gebruik hem ook om mijn oplader van mijn gsm samen te binden. De vegan tas is stijlvol en handig om kleinere spullen in te bewaren. Mijn notitieboek, pennen en gsm zitten hier altijd veilig in opgeborgen.

Voor het schrijven van deze review werd ik niet betaald. De producten werden me opgestuurd en ik gaf eerlijk mijn mening.

2 gedachtes over “REVIEW: Greenstory

 1. Hey Tine

  Bedankt voor deze review. Ik kende deze webshop en haar producten nog niet.

  Ik heb mij meteen zo’n GreenBook aangeschaft 🙂

  Vele groetjes en… keep up the good work!

  Lut

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s