Over

Als jonge meid wist ik al vlug dat ik later ‘als ik groot zou zijn’ iets wou doen waarbij ik mensen kon helpen. Mensen helpen, maar ook gezonder maken, is mijn passie. Als kinesiste en diëtiste leerde ik dat gezondheid meer is dan enkel het fysieke. Dat ondervond ik ook zelf.

Nadat ik mezelf een hele tijd niet goed in mijn vel voelde, kreeg ik de tip om eens een yogales te volgen. Dit beviel me enorm en ik leerde er bewuster leven. Dat bewustzijn trok ik vanop de mat door naar mijn dagelijks leven. Het heeft me ook gebracht tot waar ik vandaag sta. Ik koos voor een levensstijl waarbij ik respectvol probeer samen te leven met mens, dier én natuur.🌍

Ik onderging veranderingen in mijn leven. Zo schakelde ik over op een plantaardig voedingspatroon en stelde ik mijn koopgedrag in vraag. Het gevoel dat je krijgt door keuzes te maken die duurzaam zijn is heerlijk! Het werkt aanstekelijk. Dat gevoel en de vele voordelen van plantaardige voeding wou ik graag delen met anderen en daar is ‘Op Groen Geluk’ ontstaan.

De overgang naar een duurzaam, groener en gezond leven is voor mij een echte zoektocht. Stap voor stap, met vallen en opstaan. Ik maak bewuste keuzes, maar tracht niet naar perfectie te streven. Hoeft ook niet.

‘We don’t need a handful of people doing it perfectly, we need millions of people doing it imperfectly’.

Ik wil duurzaam leven toegankelijk maken en daarom besloot ik een blog op te richten waar jullie mijn zoektocht, op goed geluk, kunnen volgen. Ik hoop dat jullie nuttige tips, inspiratie vinden en merken hoe fijn het is of kan zijn! 😊

Aarzel zeker niet om ook mij tips te geven. Ik leer graag van jullie bij!🍀

Liefs,
Tine